Myšlení pod kontrolou Alfa stav a jeho využití v pracovním a osobním životě - Loja, Radka (Grada, 2022)
V knize naleznete mnoho praktických technik a cvičení na sebepoznání, meditace, imaginace, relaxace, práci se sny a konkrétní mentální techniky zaměřené na rozvoj a programování mysli. Techniky vycházejí zejména z praxe mindfulness, autohypnózy a NLP.
Keywords: Sebepoznání