Soumrak homo economicus - Sedláček, Tomáš; Roman Chlupatý; David Orrell (65. pole, 2012)
Soumrak homo economicus navazuje na úspěšnou Sedláčkovu prvotinu Ekonomie dobra a zla.
Keywords: Podnikání, ekonomie a finance