Prodávejte! - Training, Dale, Carnegie (Via, 2022)
Společnost Dale Carnegie Training, založená na odkazu předního badatele v oblasti managementu a osobního rozvoje, vám tentokrát přináší unikátní návod, jak výrazně zlepšit své prodejní schopnosti. Už jste na to téma slyšeli všechno? Toto dílo je ale výsledkem více než stoletého rozvíjení oněch základních konceptů předními odborníky. Pokud dosud nepomohlo nic jiného, už zbývá jen jediné... Kniha Prodávejte! od Dale Carnegie Training.
Keywords: Osobní rozvoj a kariéra