Investování do eSportu - Hegedüs, Robin; Brada, Jaroslav, 1964-; Blahová, Naďa, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na vybranou investiční příležitost v esportu. Pro lepší pochopení problematiky se první část práce zaměřuje na charakteristiku odvětví, která je důležitým podkladem analýzy vybrané investiční příležitosti. V druhé části této práce jsou provedené finanční a strategické analýzy, které vedou k sestavení finančního plánu vybraného subjektu. Díky zjištěným informacím se poté provádí ocenění vybrané investiční příležitosti. Cílem této práce je shrnout a vysvětlit specifika esportového sektoru a na vybraném subjektu z tohoto odvětví poskytnout analýzuz hlediska finančního a strategického pohledu, sestavit finanční plán a pomoci využití oceňovací metody ocenit tržní hodnotu netto vybrané společnosti. Výsledky této práce nabízí cenné informace pro potencionální investory v tomto rychle se rozvíjejícím odvětví.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses