Historie centrálního bankovnictví ve Spojeném království (UK) - Hotť, Petr; Brada, Jaroslav, 1964-; Blahová, Naďa, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Práce v ucelené podobě popisuje historii anglického bankovnictví a jeho pozdějšího vývoje ve Spojeném království s důrazem na související historii centrálního bankovnictví reprezentovaného Bank of England. Nedílnou součástí práce je i popis historických souvislostí rozvoje používání mincí a bankovek na území Spojeného království. Práce také stručně představuje funkce, strukturu a priority současné Bank of England.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses