Elektromobilita v Třeboni a její možnosti zavedení - Dvořák, Miroslav; Mervart, Michal, 1977-; Pouzar, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem této práce je vypracovat možnost efektivního zavedení elektromobility se zaměřením na finanční pobídky, rozvoj nabíjecí infrastruktury a integraci s obecným územním plánováním. Metoda zahrnuje analýzu problému a cíle města s ohledem na potřeby obyvatelstva, turistů a spolupráci s firmami. Práce navrhuje konkrétní kroky na podporu elektromobility včetně posílení identity města. Výsledek práce ukazuje implementaci jedné z efektivních variant řešení, která zdůrazňuje význam flexibilního plánování a adaptace technologického rozvoje a strategií v souladu s potřebami obyvatelstva.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses