Analýza míry využití technologií v oblasti dopravy, bydlení a životního prostředí ve vybraných městech - Dyo, Igor; Přibyl, Vladimír; Váchová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Cílem diplomové práce "Analýza využití technologií v oblasti dopravy, bydlení a život-ního prostředí ve třech vybraných městech" je prozkoumat integraci a dopad chytrých technologií v těchto oblastech. Tato diplomová práce zaměřuje se na to, jak tyto techno-logie přispívají k udržitelnému rozvoji měst. Metodika zahrnuje přehled literatury a analýzu sekundárních dat týkajících se technologií chytrých měst v Praze, Vídni a Var-šavě. Prace porovnává implementaci a efektivitu těchto technologií v jednotlivých měs-tech s využitím mezinárodních indexů chytrých měst. Závěry poskytují náhled na silné a slabé stránky jednotlivých měst při zavádění chytrých technologií a nabízejí doporu-čení pro zlepšení a budoucí směry výzkumu v oblasti rozvoje chytrých měst.
Vedoucí práce: Vladimír Přibyl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses