Papírová platidla a jejich ekvivalenty - Kischer, Dominik (2024)
Práce zachycuje historické formy používaných papírových peněz a jejich ekvivalentů ve vy-braných regionech od Číny přes Anglii, Německo, Rakousko nebo třeba Francii. Tato diplomo-vá práce volně navazuje na bakalářskou práci z roku 2021 na téma „Rané formy peněz – komo-ditní peníze“.