Papírová platidla a jejich ekvivalenty - Kischer, Dominik; Brada, Jaroslav, 1964-; Blahová, Naďa, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Práce zachycuje historické formy používaných papírových peněz a jejich ekvivalentů ve vy-braných regionech od Číny přes Anglii, Německo, Rakousko nebo třeba Francii. Tato diplomo-vá práce volně navazuje na bakalářskou práci z roku 2021 na téma „Rané formy peněz – komo-ditní peníze“.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses