Daňové zákony 2024 úplná znění k 1. 1. 2024 - Marková, Hana (Grada, 2024)
Nejprodávanější daňová publikace v ČR! Publikace obsahuje úplná znění všech daňových zákonů s účinností k 1. 1. 2024, včetně všech čísel novel publikovaných ve Sbírce zákonů. Včetně daňového balíčku pro rok 2024 a nového zákona o dorovnávacích daních!
Keywords: Daně