Hudba a její ovlivnění pracovního výkonu - Belova, Elizaveta (2024)
Práce se zabývá problematikou produktivity, když člověk pracuje nebo se učí s hudbou. Zkoumá také korelace mezi typem osobnostních rysů pracovníka a jeho produktivitou při práci s hudbou. V průběhu práce byl proveden výzkum, který ukázal, že hudba má v průměru příznivý vliv na produktivitu, ale nesouvisí s typem osobnosti. V průběhu výzkumu bylo zjištěno, že hudba má v průměru příznivý vliv na produktivitu, ale nesouvisí s typem osobnosti.