Hudba a její ovlivnění pracovního výkonu - Belova, Elizaveta; Čada, Karel; Půbalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Práce se zabývá problematikou produktivity, když člověk pracuje nebo se učí s hudbou. Zkoumá také korelace mezi typem osobnostních rysů pracovníka a jeho produktivitou při práci s hudbou. V průběhu práce byl proveden výzkum, který ukázal, že hudba má v průměru příznivý vliv na produktivitu, ale nesouvisí s typem osobnosti. V průběhu výzkumu bylo zjištěno, že hudba má v průměru příznivý vliv na produktivitu, ale nesouvisí s typem osobnosti.
Vedoucí práce: Karel Čada
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses