DPH 2024 - výklad s příklady - Galočík, Svatopluk (Grada, 2024)
20. vydání této publikace obsahuje novelizovaná ustanovení zákona o DPH k 1. lednu 2024 a některé nové či upřesněné výklady zákona o DPH. Výklad všech ustanovení zákona o DPH je doplněn o množství příkladů z praxe, které slouží k vysvětlení problematiky.