Nová společnost s ručením omezeným - 5. aktualizované vydání právo – účetnictví – daně - Josková, Lucie; Markéta Pravdová; Eva Dvořáková (Grada, 2024)
Publikace komplexně představuje společnost s ručením omezeným v její aktuální podobě – zohledněny jsou změny právní úpravy, vývoj judikatury i posun právní teorie, a to z pohledu právního, daňového i účetního.
Keywords: Právo