DPH 2024 - zákon s přehledy - Dušek, Jiří (Grada, 2024)
V 21. vydání praktické, osvědčené publikaci autor na 171 přehledech názorně „zobrazuje“ zákon o DPH ve znění platném k 1. 1. 2024.
Keywords: Daně