Jak vyzrát na akvarel - Davidová, Monika (Grada, 2023)
​Autorka přibližuje techniku akvarelu z jiného pohledu, než jaký je dosud běžný u této klasické malby. Ukazuje, s jakou lehkostí lze akvarelem malovat tak, aby se do tvorby pustili i ti, kteří se této tvorby dosud báli.