Konflikt jako cesta k úspěchu Nezlobte se na tučňáky doma ani v práci! - Karp, Gabe (Grada, 2023)
Většina lidí považuje konflikt za špatnou věc, které je nejlepší se za každou cenu vyhnout, ve skutečnosti je ale zdravý způsob přijetí konfliktu jedním ze zásadních faktorů úspěchu. Odhalte příčiny, které eskalují konflikty do nebezpečných výšin, a zjistěte, jak konflikty zmírnit a využít je ve svůj prospěch.
Keywords: Komunikační dovednosti