Produktivita nepotřebuje kancelář Připravte se na budoucnost a nové flexibilní pracovní prostředí - Hertwig, Teresa (Grada, 2024)
Současný pracovní svět právě prožívá velký vývojový skok – prezenční kulturu, která zde převládala po celá desetiletí, nevyhnutelně doplňuje práce na dálku. Firmy by proto měly co nejdříve profesionalizovat hybridní modely práce, aby byly i nadále konkurenceschopné a mohly prosperovat i v budoucnu.