Daně z příjmů přehledy, daňové a účetní tabulky - Dušek, Jiří (Grada, 2024)
Publikace pomůže všem, kteří dávají přednost názornému vyjádření, rychlé orientaci a rychlému přístupu k aktuálním informacím. Autor v aktualizovaném vydání praktické publikace názorně, srozumitelně a velmi přehledně vysvětluje nejpoužívanější paragrafy zákona o daních z příjmů i s odkazy na paragrafy souvisejících zákonů.
Keywords: Daně