Cirkulární ekonomie a ekonomika 3 Cirkularita v době energetické a bezpečnostní krize - Kislingerová, Eva (Grada, 2024)
Třetí publikace o cirkulární ekonomii a ekonomice reaguje na nový vývoj a dopady posledních let na problematiku cirkulární ekonomiky. Kniha mapuje reakce průmyslových podniků a dalších podnikatelských subjektů na změny vnějších podmínek.