Automatizace procesu akceptace klienta v mezinárodní poradenské společnosti - Dvořáková, Karolína; Kubálek, Tomáš, 1963-; Chvátalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Bakalářská práce se zabývá přínosy automatizace procesu akceptace klienta pomocí RPA řešení v mezinárodní poradenské společnosti. Cílem práce je zhodnotit přínosy tohoto řešení ve vybrané společnosti a na základě výsledků výzkumu navrhnout možná vylepšení. Teoretická východiska práce jsou zaměřena na právní a etické požadavky kladené na poradenské společnosti při přijímání zakázek a možnosti využití RPA řešení. Další část práce představuje vybranou společnost a proces akceptace klienta před a po implementaci RPA řešení. Poslední část práce je zaměřena na výzkum, který byl prováděn pomocí dotazníkového šetření a doplněn strukturovanými rozhovory s vybranými uživateli řešení.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses