Analýza rizik strategického záměru společnosti Rebuy Stars - Vejmelka, Lukáš; Rosecká, Nikola; Ali, Tanweer; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem diplomové práce s názvem „Analýza rizik strategického záměru společnosti Rebuy Stars“ je identifikovat a analyzovat faktory ovlivňující strategické cíle podniku. Za tímto účelem je použitá řada nástrojů a metod. Těmito nástroji jsou kvantitativní, semikvantitativní i kvalitativní analýzy, prostřednictvím kterých se zkoumá vliv příležitostí, hrozeb a rizik na fungování společnosti. Diplomová práce se nejprve zaměřuje na mikrookolí, makrookolí a vnitřní prostředí Rebuy Stars, přičemž výsledkem této části je identifikace a deskripce příležitostí a hrozeb. Následně je provedena analýza rizik a sestaven finanční plán. Na základě prognóz a simulací je stanoveno závěrečné doporučení pro lepší dosažení strategických cílů Rebuy Stars.
Vedoucí práce: Nikola Rosecká
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses