Pouliční umění v Evropě, jeho regulace a výnosnost - Josef, Tomáš; Arltová, Markéta, 1970-; Sedmihradská, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato bakalářská práce se bude věnovat výnosnosti a regulacím pouličního umění (dále také “busking”) v Evropě. Pouliční umělci jsou v mnoha zemích nedílnou součástí kultury a jsou velmi významní pro turismus. Vhodné množství dobrých buskerů zpříjemní zážitek turistům, kteří se poté rádi vrací a destinaci doporučují známým. Zároveň veřejná produkce podporuje místní podniky, které benefitují z pozitivní externality, kterou hudba tvoří.
Vedoucí práce: Markéta Arltová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses