Environmentální a sociální udržitelnost festivalu Prague Pride - Mašková, Kateřina; Petrová, Pavla, 1969-; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se věnuje sociální a environmentální udržitelnosti kulturní akce. Konkrétně zkoumá řešení, která aplikuje festival Prague Pride za účelem snížení negativních dopadů své akce na lidi a životní prostředí. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy, jako je festival, udržitelný rozvoj, environmentální a sociální udržitelnost; blíže jsou zde také popsány faktory environmentální a sociální udržitelnosti. V druhé části práce je pomocí kvalitativního výzkumu popsána činnost festivalu Prague Pride a představeny jejich postupy a spolupráce. Výsledkem analýzy je návrh implementace nových řešení či vylepšení těch stávajících.
Vedoucí práce: Pavla Petrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses