Práce z domu - Fleišmanová, Nela; Kubálek, Tomáš, 1963-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Bakalářská práce se zabývá prací z domova ve společnosti Letiště Praha, kde je práce z domova nabízena zaměstnancům jako jeden z typů zaměstnaneckého benefitu. Bakalářská práce spojila teoretické poznatky z dostupné literatury a propojila je s konkrétní implementací ve společnosti. Práce hodnotí, zda flexibilní forma výkonu práce, práce z domova, přispívá ke spokojenějším zaměstnancům a zaměstnavatelům. Dále se bakalářské práce zabývá analýzou a kvantifikací relevance práce z domova jako benefitu pro zaměstnance (např. ve srovnání s ostatními benefity, při výběru pozice, konkurenceschopnost firmy…). Práce zkoumá hypotézu, že zaměstnanci pracující z domova jsou méně produktivní než jejich kolegové pracující z kanceláře. Výzkum klade důraz na současnou situaci zaměstnanců pracujících z domova, jejich pracovní podmínky a spokojenost s domácím pracovním prostředím. V závěru práce jsou shrnuty zjištění z dotazníkového průzkumu, na jejichž základě jsou formulována doporučení pro optimalizaci práce z domova a podporu spokojenosti zaměstnanců.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses