Vstup islandské náborové platformy Alfred Jobs na český trh - Turzová, Petra; Machková, Hana; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou vstupu islandské náborové platformy Alfréd Jobs na český trh. Cílem práce je zhodnotit úspěšnost tohoto kroku z pohledu strategického plánování, marketingové pozice značky a adaptace na lokální podmínky. Práce vychází z teoretických základů týkajících se start-upů, jejich financování, mezinárodní expanze a strategického plánování. Součástí práce je představení společnosti Alfréd Jobs, její historie, rozvoj, klíčové milníky a technologické aspekty její platformy. Důležitou součástí je SWOT analýza a výzkum trhu, které odhalují silné a slabé stránky společnosti, příležitosti a hrozby vyplývající z jejího podnikatelského prostředí a konkurenčního postavení. Práce dále zkoumá návrhy opatření na podporu budoucího rozvoje společnosti a její expanze. Závěrem práce jsou shrnuty klíčové faktory ovlivňující úspěšnost podnikatelského záměru společnosti na českém trhu, včetně doporučení a vlastních návrhů pro další rozvoj.
Vedoucí práce: Hana Machková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses