Agenturní zaměstnávání v ČR - Heřmanová, Renata; Kaczor, Pavel; Hanousek, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Tato diplomová práce se v souladu se zadáním zaměřuje na vymezení a hodnocení systému agenturního zaměstnávání v České republice. Cílem práce je prozkoumat klíčové aspekty tohoto typu zaměstnávání a zkoumat důležitost agenturního zaměstnávání a jeho hlavní charakteristiky, které ovlivňují zaměstnance ve vztahu k agentuře práce a naopak. Práce sumarizuje legislativní a historické souvislosti související s touto problematikou. Zabývá se vývojem agenturního zaměstnávání, právním rámcem a regulací tohoto sektoru v ČR a zkoumá také faktory, které ovlivňují rozhodování potencionálních zaměstnanců ve využívání agentur práce a získávání pracovního místa. Na základě zkoumání je provedeno hodnocení výhod a nevýhod tohoto typu zaměstnávání a jsou uvedeny některé možnosti úprav v daném segmentu v ČR.
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses