AI Marketing Playbook Jak ChatGPT a umělá inteligence mění svět marketingu - Knihová, Ladislava (Grada, 2024)
Kniha je nepostradatelným průvodcem marketérů a všech, kteří chtějí využít nezměrný potenciál rychle se rozvíjející umělé inteligence. Autorka knihy vám pomocí názorných příkladů ukáže, jak zúročit přínosy umělé inteligence a nezaspat v dynamické době plné inovativních nástrojů.
Keywords: Marketing a reklama