Vztah generace Z k udržitelné módě - Dušková, Jana (2024)
Práce se zaměřuje na zjištění postojů generace Z v České republice k udržitelné módě. Kromě znalosti pojmů souvisejících s touto tématikou zkoumá také nákupní chování této cílové skupiny, preferenci značek i další nakládání s pořízeným oblečením.