Budoucnost cookies třetích stran v programatické reklamě - Demyanchuk, Marta; Lhotáková, Markéta, 1971-; Fořt Levová, Nikola; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na současnou situaci cookies v programatické reklamě a zkoumá možné alternativy ke cookies třetích stran. Práce vychází z výzkumných otázek týkajících se aktuální situace cookies v programatické reklamě, rozdílů mezi cookies prvních a třetích stran, připravenosti vydavatelů na konec cookies třetích stran, rizik spojených s tímto přechodem a odlišností zahraničního programatického trhu v použití cookies. Analýza provedená v rámci práce odhalila složitost a výzvy spojené s koncem cookies třetích stran, ale zároveň identifikovala klíčové příležitosti pro inovace. Expertní rozhovory s odborníky přinesly hlubší pohled na postavení českého trhu i zahraničního v této transformaci a poskytly důležité poznatky pro budoucí vývoj digitální reklamy. Na základě zjištění a analýz provedených v rámci práce jsou formulována doporučení pro budoucí kroky v oblasti digitální reklamy, která zahrnují aktivní sledování a adaptaci na změny v oblasti cookies, investice do alternativních metod cílení, spolupráci s odborníky a průkopníky v oblasti digitální reklamy a průběžné monitorování a optimalizaci nových strategií pro dosažení efektivních výsledků.
Vedoucí práce: Markéta Lhotáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses