Analýza vybraných prvků webového designu a jejich vliv na budování důvěry u zákazníků - Černá, Anna (2024)
Cílem práce je analýza vybraných prvků webového designu a jejich vliv na dů-věru uživatele ve webovou stránku. Webový design je jedním ze základních aspektů, který ovlivňuje důvěru uživatele ve webovou stránku a přispívá ke zvýšení šancí na naplnění konverzních cílů webu. Literární rešerše identifikuje hlavní oblasti webového designu a konceptualizuje důvěru ve webovou stránku a ochotu k uskutečnění konverze. Metodicky práce staví na syntetickém expe-rimentu v kombinaci s ex-post hodnocením.