Analýza vybraných prvků webového designu a jejich vliv na budování důvěry u zákazníků - Černá, Anna; Kincl, Tomáš, 1979-; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Cílem práce je analýza vybraných prvků webového designu a jejich vliv na dů-věru uživatele ve webovou stránku. Webový design je jedním ze základních aspektů, který ovlivňuje důvěru uživatele ve webovou stránku a přispívá ke zvýšení šancí na naplnění konverzních cílů webu. Literární rešerše identifikuje hlavní oblasti webového designu a konceptualizuje důvěru ve webovou stránku a ochotu k uskutečnění konverze. Metodicky práce staví na syntetickém expe-rimentu v kombinaci s ex-post hodnocením.
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses