Alternatívne formy práce - Kováčiková, Lucia; Kačírková, Eliška; Vaňkátová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Diplomová práca posudzuje povedomie a využívanie alternatívnych foriem práce v Českej republike pomocou literárnej analýzy a dotazníkového šetrenia. Okrem povedomia, posudzuje aj integráciu zmien súvisiacich s alternatívnymi formami práce vo firmách, ktoré im plynú zo zákonníka práce a novo prijatej transpozičnej novely. Čitateľovi približuje aj najnovšie právne úpravy alternatívnych foriem práce a porovnáva ich medzi Českou republikou a inými krajinami. Na základe literárne rešerše a vlastného dotazníkového šetrenia v závere formuluje návrh zlepšení.
Vedoucí práce: Eliška Kačírková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses