Dočasné a trvalé dopady COVID 19 na leteckou dopravu v USA - Matušková, Tereza (2024)
Cílem bakalářské práce je popsat vliv pandemie Covidu-19 na globální sektor letecké dopravy z hlediska přepravených osob, vývoje tržeb a zaměstnanosti. Dále zjištění vývoje zaměstnanosti a technologického rozvoje v amerických aerolinkách.