Dočasné a trvalé dopady COVID 19 na leteckou dopravu v USA - Matušková, Tereza; Šaroch, Stanislav, 1970-; Hrubý, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Cílem bakalářské práce je popsat vliv pandemie Covidu-19 na globální sektor letecké dopravy z hlediska přepravených osob, vývoje tržeb a zaměstnanosti. Dále zjištění vývoje zaměstnanosti a technologického rozvoje v amerických aerolinkách.
Vedoucí práce: Stanislav Šaroch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses