Optimalizace procesů při řízení IT projektů v softwarové společnosti - Melicharová, Veronika (2024)
Předmětem této diplomové práce je optimalizace procesů při řízení IT projektů ve vybrané společnosti zabývající se vývojem softwaru. Cílem této diplomové práce je navržení optimalizace procesů, kterému bude předcházet analýza stávajících procesů, výběr klíčových procesů a identifikace jejich potenciálu zlepšení. Tato diplomová práce je standardním způsobem rozdělena na část úvodní věnující se představení tématu, teoretickou část zahrnující základní pojmy, metodiky a trendy, praktickou část, která se věnuje zpracování analýzy a samotným návrhům řešení a závěr, ve kterém je uvedeno shrnutí dosažených zjištění.