Optimalizace procesů při řízení IT projektů v softwarové společnosti - Melicharová, Veronika; Chlapek, Dušan; Kučera, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Předmětem této diplomové práce je optimalizace procesů při řízení IT projektů ve vybrané společnosti zabývající se vývojem softwaru. Cílem této diplomové práce je navržení optimalizace procesů, kterému bude předcházet analýza stávajících procesů, výběr klíčových procesů a identifikace jejich potenciálu zlepšení. Tato diplomová práce je standardním způsobem rozdělena na část úvodní věnující se představení tématu, teoretickou část zahrnující základní pojmy, metodiky a trendy, praktickou část, která se věnuje zpracování analýzy a samotným návrhům řešení a závěr, ve kterém je uvedeno shrnutí dosažených zjištění.
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses