Přínos digitalizace účetnictví - Petržilková, Tereza; Hajdíková, Taťána; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Diplomová práce se zabývá přínosy digitalizace účetnictví. Cílem práce je zhodnocení dopadu implementace digitalizovaných procesů do vedení účetnictví. Dílčí cíle zahrnují nalezení výhod a nevýhod digitalizace účetnictví z pohledu jejích uživatelů, vliv digitalizace na kvalitu zpracování účetnictví a vliv na role a dovednosti účetních. K dosažení cílů bude využit sběr dat pomocí řízených rozhovorů s uživateli účetních programů. Výstupem práce je zhodnocení přínosů digitalizace účetnictví na základě řízených rozhovorů.
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses