Vztah demografického vývoje a ekonomiky Japonska - Vosecká, Anastázie (2024)
Práce se zaměřuje na analýzu vzájemných vlivů mezi demografickým vývojem Japonska a jeho ekonomikou v časovém období od 50. let 20. století až po současnost. Kromě toho se práce věnuje významným událostem, které se udály v průběhu těchto let a různým faktorům, obzvláště pak těm kulturním, jež mohly mít vliv na demografický vývoj Japonska.