Vztah demografického vývoje a ekonomiky Japonska - Vosecká, Anastázie; Vošta, Milan, 1962-; Vlčková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Práce se zaměřuje na analýzu vzájemných vlivů mezi demografickým vývojem Japonska a jeho ekonomikou v časovém období od 50. let 20. století až po současnost. Kromě toho se práce věnuje významným událostem, které se udály v průběhu těchto let a různým faktorům, obzvláště pak těm kulturním, jež mohly mít vliv na demografický vývoj Japonska.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses