Analýza in-storové komunikace u promovaných produktů společnosti Nestlé ČR, s.r.o. - Berková, Simona; Říha, David; Růžičková, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce se zabývá tématem in-storové komunikace, konkrétně in-storovou komunikací společnosti Nestlé Česko, s.r.o. Cílem je analýza in-storové komunikace neboli dokázat, jak klíčové je umístění produktu na prodejní ploše pro prodej. Při analýze se využívá produktů, na nichž v době výzkumného šetření probíhá marketingová kampaň. Práce zároveň měří efektivnost nasazených POS nástrojů a snaží se o zodpovězení výzkumných otázek. Teoretická část obsahuje definice pojmů vztahující se k marketingové komunikaci, in-store marketingu a chování nakupujících. Praktická část využívá pro výzkumné šetření kvantitativního výzkumu a je rozdělena do dvou oblastí. V obou případech se jedná o zákaznický výzkum, kdy první metodou dochází k pozorování zákazníků a druhou metodou k řízenému dotazníkovému šetření v místě prodeje.
Vedoucí práce: David Říha
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses