Důvody pracovat na vysoké škole : faktory motivace zaměstnanců - Andriianova, Evgeniia; Hanousek, Vladimír; Míková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na motivaci zaměstnanců na Fakultě managementu Vysoké školy ekonomické v Praze. Cílem práce je zkoumat, co motivuje zaměstnance pracovat na vysoké škole. Výzkum byl prováděn na Fakultě managementu pomocí kvalitativní metody, konkrétně prostřednictvím rozhovorů se zaměstnanci fakulty. Výsledky naznačují, že nehmotné faktory, jako je osobní rozvoj, autonomie a uznání, jsou klíčovými motivátory zaměstnanců, zatímco hmotné faktory, jako je mzda a zaměstnanecké benefity, vykazují menší vliv. Práce nabízí cenné poznatky pro tvorbu komplexního systému motivace zaměstnanců ve vysokoškolském prostředí.
Vedoucí práce: Vladimír Hanousek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses