Rozšíření cílové skupiny environmentálně zaměřené firmy Vaše Dedra s.r.o. skrze komunikaci CSR - Runkasová, Sandra (2024)
Bakalářská práce se zabývá rozšířením cílové skupiny environmentálně zaměřené firmy Vaše Dedra s.r.o. prostřednictvím komunikace v oblasti společenské odpovědnosti firem (CSR). Na základě vlastního výzkumu formuluje doporučení komunikační strategie pro cílovou skupinou, která je u společnosti nejméně zastoupená. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí, a to na část teoretickou a praktickou. V teoretické části je na základě literární rešerše objasněna terminologie týkající se marketingové komunikace a CSR. V části praktické je představena společnost Vaše Dedra, ekologické certifikace, CSR komunikace společnosti, stávající cílové skupiny, a je provedena situační analýza zahrnující posouzení konkurence a analýzu vnějšího prostředí. Dále praktická část obsahuje SWOT analýzu a vlastní dotazníkový výzkum, který sloužil jako podklad pro návrh nové komunikační strategie pro specifickou cílovou skupinu.