Příčiny a řešení moderního otroctví ve Spojených arabských emirátech - Kujal, Ondřej (2024)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice moderního otroctví ve Spojených arabských emirátech. Zkoumá nejvýznamnější příčiny moderního otroctví ve Spojených arabských emirátech a na jejich základně navrhuje možná řešení tohoto problému.