Příčiny a řešení moderního otroctví ve Spojených arabských emirátech - Kujal, Ondřej; Sejkora, Jiří, 1985-; Fojtíková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice moderního otroctví ve Spojených arabských emirátech. Zkoumá nejvýznamnější příčiny moderního otroctví ve Spojených arabských emirátech a na jejich základně navrhuje možná řešení tohoto problému.
Vedoucí práce: Jiří Sejkora
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses