Sportovní výživa a její marketingové trendy. - Matějů, Tereza; Lhotáková, Markéta, 1971-; Šenkárčin, Viktorie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tématem bakalářské práce je sportovní výživa a její marketingové trendy. Hlavním cílem této práce je vytvořit návrh a strategie pro sportovní firmy, které se zabývají prodejem doplňků stravy, jak efektivněji cílit na sportovce z hlediska marketingu. K odhalení nedostatků v marketingu bude sloužit vlastní dotazníkové šetření, kde budou zkoumány preference a potřeby sportovců. V bakalářské práci je popsána sportovní výživa, doplňky stravy, trendy ve výživě, marketing sportovní výživy, jeho nástroje, trendy a preference uživatelů sportovních doplňků stravy.
Vedoucí práce: Markéta Lhotáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses