Podnikatelský plán na otevření maloobchodní prodejny TKOB - Böttinger, Ondřej; Sadílek, Tomáš; Chvátalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Cílem této bakalářské práce bylo sestavit ucelený podnikatelský plán pro společnost TKoB, která se specializuje na prodej sportovního oblečení a vybavení s využitím omnichannel strategie. Práce analyzuje trh, identifikuje klíčové potřeby zákazníků a na jejich základě formuluje strategické, finanční a marketingové plány. Výsledky práce odhalují jak silné stránky společnosti, jako je schopnost generovat rostoucí tržby, tak její slabé stránky, které zahrnují rostoucí provozní náklady a velká konkurence. Zároveň jsou identifikovány příležitosti pro růst a inovace v dynamickém maloobchodním prostředí. Práce potvrzuje, že integrace omnichannel strategie může být pro společnost TKoB klíčová pro úspěch v nadcházejících letech.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses