Marketingová strategie společnosti Prusa Research (s ohledem na expanzi na německý trh) - Hampl, Tomáš; Průša, Přemysl, 1980-; Sadílek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Hlavním cílem této bakalářské práce je posouzení marketingové strategie společnosti Prusa Research a.s. na německém trhu. Na základě analýzy trhu, chování německých spotřebitelů a vlastního dotazníkového šetření je pak navrženo doporučení na zlepšení stávající strategie. Práce je strukturována do tří kapitol. První představuje teoretickou část práce. Druhá vztahuje předchozí teorii na společnost Prusa Research a.s. a třetí kapitola je praktická a zaměřuje se na samotný výzkum a návrh řešení.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses