Podnikatelský plán - zubní ordinace - Fekarová, Natálie (2024)
Bakalářská práce zpracovává podnikatelský plán zubní ordinace ve městě Odry v MSK kraji a aplikuje teorii podnikatelského plánu a legislativních požadavků, které musí být při založení nové zubní ordinace dodrženy. Cílem práce je zjistit, zda se z finančního hlediska vyplatí tuto ordinaci otevřít či nikoliv. Práce analyzuje stav zubního lékařství a konkurence v MSK kraji, je vytvořena marketingová strategie v podobě marketingového mixu 4P a zmíněny základní rizika. Nejdůležitější kapitola finanční plán odhaduje finanční situaci společnosti.