Důsledky pandemie COVID-19 pro výrobní podniky na příkladu firmy Prysmian Kabely, s.r.o. - Svobodová, Nela; Čajka, Radek, 1983-; Křenková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato bakalářská práce analyzuje dopady a důsledky pandemie COVID – 19. První část práce představuje teoretický kontext pro část druhou. Jsou zde zkoumány dopady na náklady podniků, zaměstnance a zaměřuje se i na dopady na konkrétní průmysly. Je zde představen i samotný vývoj pandemie. Informace do této části byly získány kvalitativní analýzou dostupných zdrojů. Druhá část práce pak zkoumá dopady a důsledky na konkrétní podnik – Prysmian Kabely, s.r.o.. Poznatky byly získány pomocí finanční analýzy a poskytnutím dodatečných informací vedením podniku. Součástí druhé části práce jsou i doporučení podniku ke zlepšení do budoucna.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses